Βιογραφικό

Σχετικά με το φυσικοθεραπευτικο κεντρο

Βρίσκεται στο κέντρο του Δίου Φιλοκτήτου 84 στον 1ο όροφο με εύκολη πρόσβαση.

Το κέντρο φυσικοθεραπείας της Χοντζοπούλου Κατερίνας με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και τον άρτιο εξοπλισμό του δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ταχύτερη αποκατάσταση των παθήσεων.

Η υπεύθυνη Χοντζοπούλου Αικατερίνη είναι πτυχιούχος της σχολής φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθηνών. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσ/τών έχει ασκήσει την Κλινική και Πρακτική άσκηση σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, όπως Νοσοκομείο Αεροπορίας-401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο – Ναυτικό Νοσοκομείο -“Σωτηρία” Νοσοκομείο Νοσημάτων θώρακος- και Ίδρυμα Αναπήρων “Αγ. Ανάργυροι”.  Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ενημερώνεται συνέχεια για την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων των ασθενών. Είναι ειδικευμένη στη θεραπεία μυοπεριτονιακών επώδυνων σημείων Trigger Points. Είναι clinical Pilates Instructor καταρτισμένη από το GPC.

Θεραπειεσ

Βοηθάμε στη θεραπεία των παθήσεών σας

Το φυσικοθεραπευτικό μας κέντρο με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μια σειρά από παθήσεις όπως:

Ορθοπεδικές παθήσεις

Σπονδυλικής στήλης, ώμου, αγκώνα, καρπού, δακτύλων, ισχίου, ποδοκνημικής.


Νευρολογικές Παθήσεις

Όπως παρέσεις νεύρων ημιπληγία, αστάθεια.Αθλητικές Κακώσεις

Ρευματολογικές Παθήσεις

Όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα αγκυλοποιητική σπονδυλαρθρίτιδα, σύνδρομο συμπαθητικής αλγοδυστροφίας, πολυμυαλγία, ινομυαλγία κ.λ.π.

Άκανθα πτέρνας

Η οστεΐνη ανάπτυξη στο κάτω μέρος του οστού της πτέρνας που στην ακτινογραφία φαίνεται σαν μυτερό αγκάθι. Είναι πολύ συχνή και επώδυνη πάθηση.

Οσφυαλγία- ισχιαλγία

Μπορεί να οφείλεται σε φλεγμονώδεις παθήσεις όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα, αγκυλοποιητική σπονδυλαρθρίτιδα καθώς και σε μεταβολικά νοσήματα.

Αυχενικό σύνδρομο

Σύνολο συμπτωμάτων όπως πόνος στον αυχένα, κεφαλαλγία, πόνος στην περιοχή ανάμεσα στις ωμοπλάτες, πόνος στα χέρια, μούδιασμα στα χέρια και λοιπά.

Χονδροπάθεια επιγονατίδας​

Είναι μία πάθηση που προσβάλλει το χόνδρο της επιγονατίδας.


Τενοντίτιδα υπερακανθίου

Εμφανίζεται με έντονο πόνο στην περιοχή του ώμου και περιορισμό του εύρους κίνησης.

γΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και ο εξοπλισμός μας θα συμβάλουν στην καταπολέμηση της πάθησή που σας ταλαιπωρεί!

Mat Clinical Pilates
Κρουστικός Υπέρηχος
Προγράμματα αποκατάστασης

Επικοινωνία:

Κλείστε ραντεβού για φυσικοθεραπεία με το έμπειρο προσωπικό μας!

ή καλέστε μας στο: 210 2622225